Vesting Bourtange goed bereikbaar tijdens wegwerkzaamheden N365

« Terug

De weg tussen Vlagtwedde en de Duitse Grens wordt de komende maanden voorzien van een nieuw wegdek. De Vesting Bourtange blijft gewoon bereikbaar voor bezoekers. 

Vanaf 2 september worden de werkzaamhden hervat an de Westzijde, tussen Vlagtwedde en Bourtange.  Bezoekers vanuit Duitsland worden dan via borden omgeleid. Bezoekers vanuit Nederland kunnen de Vesting via Vlagtwedde tijdens de weekeinden op de reguliere manier bereiken.

Tijdens werkdagen rijdt u via Jipsinghuizen. in de navigatie rijdt u naar de Wollinghuizerweg 59, daarna volgt u de borden Bourtange.

Komt u met het openbaarvervoer, dan kunt u reizen tot en met Vlagtwedde. vandaar kunt u middels een hubtaxi de vesting bereiken, 7 dagen per week. 

De hubtaxi is 7 dagen per week te reserveren via 0800 – 40 20 102. Alle informatie is te zien op www.hubtaxi.nl of www.qbuzz.nl/gd/hubtaxi. Studenten en mensen met een Sterabonnement kunnen de hubtaxi in deze periode gratis tussen Vlagtwedde en Bourtange gebruiken! Geef dit bij de centralist aan.